Chemische peeling

Chemische peeling voor huidvernieuwing

De oppervlakkige chemische peeling is bedoeld om de textuur van uw huid te verbeteren. Een chemische peeling brengt huidvernieuwing tot stand waardoor de huid weer gaat stralen. Door verwijdering van de bovenste laag van de opperhuid, waar zich dode huidcellen bevinden, bekomt men een nieuwe, gladdere en fijnere huidstructuur, waardoor de huid jonger, frisser en strakker oogt. Verder wordt de doorbloeding gestimuleerd wat het celmetabolisme ten goede komt. Dit soort peeling stimuleert de collageenproductie die zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Het zorgt er ook voor dat de huid beter vocht vasthoudt en dus beter wordt gehydrateerd. Werkzame stoffen van producten worden ook veel beter in de huid opgenomen. De huid krijgt dus een flinke oppepper.

  • een huidverjonging voor gelaat, hals en decolleté
  • het verminderen van acne, gerstekorrels en huidoneffenheden
  • het vervagen van oppervlakkige rimpels, littekens en pigmentvlekken
  • het herstellen van een zonbeschadigde en een doffe huid door het roken
  • het verfijnen van grove poriën

Een chemische peeling wordt gecombineerd met LED-licht om het resultaat te boosten. Een peeling kan ook preventief worden uitgevoerd ter voorkoming van rimpels en huidverkleuringen.

Eenmalig of in kuurvorm; het aantal behandelingen is afhankelijk van het type huid en van het gewenste resultaat.

Om de effecten te optimaliseren en te verlengen is het aanbevolen om de huidverzorgingsproducten van ContrÂge te gebruiken omwille van hun hoge concentratie aan actieve ingrediënten.

Chemische peeling voor verbetering huidtextuur